Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2017 13:52 - В търсене на истинската любов
Автор: minchevaa Категория: Тя и той   
Прочетен: 716 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Колко от вас са търсили истинския мъж/жена , който да ни разтреперва само при мисълта за него/нея.Със сигурност 99% от хората на тази планета.Много от хората , обаче грешат в преценката си че са срещнали сродната си душа.И след поредния път когато са разбили сърцето ви се отчайвате и казвате че няма такова нещо като истинска любов.

Повярвайте ми минала съм през всичките тези неща , със разбиването на сърцето ,изневерите , лъжите и грешната представа за откритата истинска любов.Но след всяко лошо нещо винаги идва щастие. Все пак това е кръговрата на живота. Дори и да си повтаряте ,че повече няма да се влюбите или да допуснете човек до себе си , дълбоко във вас знаете , че лъжете.Дори и да не искате то просто се случва.Важното обаче е , да разберете ,че всичко което ви се е случило до момента ви е дало добър урок за напред . Тази болка която сте изпитали , ви е направила много по силни.Точно тя ще ви отваря очите занапред.

Искам да ви дам няколко от моите съвети и изводи от това което аз съм преживяла и какво съм научила. Правя го защото искам да помогна на някого в труден момент , защото искам да знаете, че всеки един човек е уникален сам по себе си и трябва  да първо да заобичате себе си.Първият път когато разбиха сърцето ми, се бях затворила в себе си толкова много , че не исках да разговарям с хората.Смятах , че всичко това което ми се случва е по моя причина.Но много грешах.Има такива хора , които ви карат да се влюбите в тях за да ви използват. По всякакъв начин, било то за пари , секс или просто защото им е скучно.Има хора които ви обичат до момента когато не срещнат нещо по- добро от вас.Но има и такива хора , които ще ви научат как да обичате себе си.Просто трябва да отворите очите си и да наблюдавате. Не лъжете себе си, когато видите този който е до вас ,че не може да отдели поне 1 час за вас не е защото е много изморен , а просто вие не сте му толкова важен.Един човек който ви обича истински винаги ще намери време за вас!Когато той/тя си крие телефона или компютъра от вас , слага пароли или провежда тайни разговори, бъдете сигурни , че ви изневерява. Най-важното нещо в една връзка е доверието.Гради се изключително трудно и само за един миг може да се разпадне. Нямате ли си доверие , колкото и силна да е любовта ви тя ще се разпадне.Също толкова важно е и уважението. Трябва да се грижите един за друг да си имате доверие и да се уважавате.Това са най-важните неща във всяка една стабилна връзка.Само тогава тя става неразрушима и трае цял живот.

Най-важният урок който успях да науча е , че с любовта си не можеш да промениш хората.Просто трябва да ги приемаш такива каквито са , а ако ти си им достатъчно важен , ще направят всичко възможно за да бъдат до теб независимо от всичко.Просто наблюдавайте и престанете да търсите истинската любов.Тя сама ще дойде при вас.Ще ви връхлети като ураган ,ще преобърне животите ви и тогава ще усетите защо не се е получавало досега с другите.




Гласувай:
4




1. germantiger - ...
09.09.2017 15:43
АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН СЪМ С ТОВА ОТ ВАС, а убеден съм, ще се съгласи всеки:

Не лъжете себе си, когато видите този който е до вас ,че не може да отдели поне 1 час за вас не е защото е много изморен , а просто вие не сте му толкова важен.Един човек който ви обича истински винаги ще намери време за вас

......

Неистината, самозаблудата винаги имат последствия на първо място за нас.

ДА ГЛЕДАМ ИСТИНАТА ГОЛА ИСКАМ АЗ! ФРИДРИХ ШИЛЛЕР

......

Не е приятно човек да е и от другата страна - на гонен, следван от нежелана нечия любов - случвало ми се е без да се лаская, неведнъж и усещането понякога е абсурдно, отблъскващо и особено - заслужава също постинг и размисъл.
цитирай
2. katara - ДА ГЛЕДАМ ИСТИНАТА ГОЛА ИСКАМ АЗ! ...
10.09.2017 18:23
ДА ГЛЕДАМ ИСТИНАТА ГОЛА ИСКАМ АЗ! ФРИДРИХ ШИЛЛЕР

това беше хубаво..
но, на 21 да давате съвети..
доста смехотворно ми се види..
или, бъркам..
цитирай
3. germantiger - ясно е
11.09.2017 15:25
Съвети не давам

попаднах на този постинг, когато беше излязъл тъкмо сред нови постинги на първа отдолу

видях аватара на момичето - привлекателен и за това прочетох постинга и писах коментар

това и без да го пояснявам е ясно нали
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchevaa
Категория: Тя и той
Прочетен: 4469
Постинги: 1
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031